Czekoladowy Popcorn babci
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj czekoladowego popcornu babci. Ten przepis służy 20 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz opcjonalnie: prażone na sucho orzeszki ziemne, popcorn, płatki ryżowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Babcinego cukierkowego popcornu i prezentu, Valentine ' s Popcorn (White Chocolate Popcorn), oraz Szybki czekoladowy Popcorn ze skondensowanym mlekiem (Pipoca de Chocolate).
Instrukcje
W dużej misce, połączyć popcorn, płatki i orzeszki ziemne, w razie potrzeby; odstawić.
Połączyć czekoladę i masło orzechowe w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski. Kuchenka mikrofalowa na wysokiej 2 do 3 minut lub do stopienia, mieszając po każdej minucie.
Wlać mieszankę popcorn, podrzucając do płaszcza dobrze.
Rozprowadzić na dużym nasmarowanym nieprzywierającym blasze do pieczenia; całkowicie ostudzić. Rozłożyć; przechowywać w szczelnym pojemniku do 5 dni.
Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące
Musujące różowe i wino musujące to moje najlepsze propozycje do popcornu. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować jest bellissima Sparkling rosé. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
![Bellissima Sparkling Rose]()
Bellissima Sparkling Rose
Jest to eleganckie, jasne różowe, z nutami truskawek i grejpfrutów oraz miękką, trwałą pianką. Niepakowane w ostatniej chwili musujące różowe wino bellissima idealnie komponuje się z wędzonym łososiem, skorupiakami i przystawkami z owoców morza, takimi jak tatar z tuńczyka, sushi i sashimi.