Czekoladowy Chleb Z Cukinią

Czekoladowy Chleb Z Cukinią
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać czekoladowy chleb cukinia spróbować. Ten przepis służy 16 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 91 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać masło, ekstrakt z migdałów, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chocolate Chocolate Chip Oliwa Z Oliwek Chleb Z Cukinią, Czekoladowy Chleb Z Cukinią, oraz Czekoladowy Chleb Z Cukinią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść świeżo startą cukinię w dużej misce i zalej schłodzoną kawą i pozostaw do namoczenia na około 5-10 minut. Następnie wyciśnij cały płyn z cukinii i umieść w ściereczce, aby usunąć nadmiar wilgoci lub umieść na sicie nad miską, aby złapać nadmiar wilgoci.Z półką w środku Rozgrzej piekarnik do 177°. nasmaruj dno i boki patelni bochenkowej o wymiarach 9 na 5 cali; odkurz mąką, wyciągając nadmiar
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
KawaKawa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, ubić razem mąkę, niesłodzone kakao, soda oczyszczona, sól, i cynamon, aż wszystkie składniki są dobrze połączone, zestaw aside.In oddzielną dużą miskę, ubić razem cukier i jajka, aż będzie gładka, o minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzone Kakao W ProszkuNiesłodzone Kakao W Proszku
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać roztopione masło i ekstrakt z migdałów i ubić, aż będzie gładka.Delikatnie wymieszaj startą cukinię
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
CukiniaCukinia
MasłoMasło
4
Dodać mieszaninę mąki do ciasta i mieszać tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Dodać wiórki czekoladowe i wymieszać, aby połączyć.Podzielić ciasto między dwoma patelniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
6
Piec przez 50 minut, lub aż szaszłyk włożony do środka wyjdzie czysty i łatwo.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzaszłykiSzaszłyki
7
Pozostawić do ostygnięcia na półce na 5-10 minut, a następnie uruchomić nóż do masła na brzegach, aby oddzielić chleb od patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do MasłaNóż Do Masła
PatelniaPatelnia
8
Wyjąć z patelni bochenka i ostudzić całkowicie na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn