Czekoladowy Budyń Chlebowy

Czekoladowy Budyń Chlebowy
Budyń czekoladowy chleb może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 750 kalorii. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka ekstraktu z migdałów, kakao w proszku, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowy budyń chlebowy z dwoma sosami czekoladowymi i korą migdałową, Czekoladowy budyń chlebowy z orzechami włoskimi i kawałkami czekolady, oraz Czekoladowy Budyń Chlebowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Lekko posmaruj 13 na 9-calowe wypełnienie naczynia do pieczenia kostkami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
W dużej misce ubij razem mleko, śmietanę i Likier. W innej misce, połączyć cukier granulowany i brązowy z kakao w proszku i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
(z Kartonu)(z Kartonu)
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Dodać mieszaninę kakao do mieszaniny mleka i ubijać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
W średniej misce dodaj ekstrakt waniliowy, ekstrakt migdałowy i cynamon do ubitych jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Mieszaninę jajek połączyć z mieszaniną mleka i dobrze wymieszać. Wymieszać z czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
7
Wlać mieszaninę równomiernie na kostki chleba; odstawić, mieszając od czasu do czasu, przez co najmniej 20 minut, lub aż chleb wchłonie większość mieszaniny mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
8
Piec budyń przez 1 godzinę, lub do Ustawienia; Tester ciasta włożony do środka puddingu powinien wyjść czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
9
Podajemy budyń ciepły lub zimny, z orzechowym rumem Flambe, sosem deserowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
10
1 patyczek masła
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
11
1/2 szklanki brązowego cukru
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
12
1/2 szklanki posiekanych orzechów pekan
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
13
1/4 szklanki ciemnego rumu
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciemny RumCiemny Rum
14
Na dużej patelni roztopić masło i dodać brązowy cukier, wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
15
Dodać orzechy pekan i gotować, aż cukier karmelizuje się na średnim ogniu. Wyłącz kuchenkę i wlej rum. Cofnij się i ostrożnie zapal długą zapalniczką. Uważaj, nad patelnią wybuchnie płomień. Jak alkohol gotuje się, płomień zgaśnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
16
Podawać na budyniu czekoladowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn