Czekoladowy Bochenek Dyniowy

Czekoladowy Bochenek Dyniowy
Dyniowy bochenek czekoladowy wymaga około 1 godziny i 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 48. Za 27 centów za porcję , ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 162 kalorie , 2 g białka i 5 g tłuszczu . Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, dynię w postaci stałej i kilka innych składników, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako hor d'oeuvre. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 22% , to danie nie jest tak wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Bochenek z kawałkami dyniowej czekolady , Bochenek z kawałkami dyni i czekoladą .

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, sól, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cynamon, goździki i gałkę muszkatołową. W drugiej dużej misce wymieszaj jajka, dynię, olej, czekoladę i wanilię. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone. Złóż chipsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Przenieś do trzech natłuszczonych 9-calowych. x 5 cali patelnie do chleba.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
3
Piec w temperaturze 350° przez 55-65 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta. Studzimy przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na metalową kratkę. Zawiń i zamroź na okres do 6 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn