Czekoladowy Angel Food Cake I

Czekoladowy Angel Food Cake I
Ciasto czekoladowe Anioł jedzenie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 54 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 8G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jeśli masz kakao w proszku, cukier cukierniczy, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Czekoladowe Angel Food, Ciasto Czekoladowe Angel Food, oraz Ciasto Czekoladowe Angel Food dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszaj cukier cukierniczy, mąkę tortową i kakao. Przesiać razem 2 razy i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Mąka TortowaMąka Tortowa
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
W czystej dużej misce ubij białka, sól i śmietanę z kamienia nazębnego za pomocą miksera elektrycznego na dużej prędkości, aż będą bardzo sztywne. Złóż biały cukier 2 łyżki na raz, kontynuując mieszanie. Złożyć w mieszaninie mąki, trochę na raz, aż w pełni włączone. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Wlać do 10-calowej patelni z rurką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez około 1 godzinę, lub aż ciasto wróci po dotknięciu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn