Czekoladowy aksamitny tort pana młodego

Czekoladowy aksamitny tort pana młodego
Ciasto czekoladowo-Aksamitne pana młodego może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru deserów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 1 kalorie. Na 1 grosz za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 100. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka jeżyn, liści jeżyn, przepisy polewa czekoladowa ganache i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 godzin. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Tort Bucikowy pana młodego, Aksamitne Ciasto Czekoladowe, oraz Tort Czekoladowy Red Velvet dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować 2 1/2 Przepisy Ciasto czekoladowe, 1 przepis na raz, i piec warstwy zgodnie z instrukcjami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Owinąć każdą warstwę folią; zamrozić 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
3
W razie potrzeby Wytnij wypukły wierzch z każdej warstwy za pomocą ząbkowanego noża.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
4
Wytnij prostokąt 1 (13 x 9 cali) i 1 (9 x 5 cali) z wytrzymałego kartonu; przykryj folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
5
Rozprowadzić niewielką ilość czekoladowego lukru Ganache na 1 stronie prostokąta tekturowego o wymiarach 13 x 9 cali; na wierzchu umieścić 1 warstwę ciasta (13 x 9 cali).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
6
Rozprowadź 2 1/2 szklanki nadzienia orzechowego na warstwie ciasta, pozostawiając 1-calową granicę. Top ciasto z pozostałą warstwą 13 x 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
7
Wytnij 4 drewniane szaszłyki na wysokość 13-x 9-calowy poziom; włóż szaszłyki pionowo do poziomu ciasta, równomiernie rozmieszczone i wyrównane z górną warstwą, około 3 cali od boków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
8
Złożyć 2 (9 - x 5-calowe) warstwy na tekturze, jak pokazano powyżej, używając pozostałej 1/2 szklanki nadzienia orzechowego i pomijając drewniane szaszłyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami
9
Rozprowadź górę i boki obu poziomów lukrem, wygładzając mokrą metalową szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
10
Schłodzić do 2 dni lub zamrozić do 2 miesięcy.
11
Pozycja 9-x 5-calowy poziom w środku 13-x 9-calowy poziom; miejsce ciasto na stojaku.
12
Włóż łącznik do dekoracyjnej torby. Dopasuj łącznik z metalową końcówką # 32; wypełnij lukrem. Rura obramowanie powłoki na górnej i dolnej krawędzi każdego poziomu. Pipe vines on tiers using metal tip # pipe leaves on vines using metal tip #
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
13
Do ciasta przyłożyć gałązki pokryte czekoladą z niewielką ilością lukru. Ułóż liście i jeżyny na szczytach i bokach poziomów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
TrudnośćEkspert
Gotowe W48 hrs
Porcje100
Ocena Zdrowia0
Magazyn