Czekoladowo-Orzechowe Placki Krówkowe
Ten bezglutenowy przepis służy 60 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 82 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać dekoracji: połówki orzeszków ziemnych, kremowe masło orzechowe, ekstrakt z wanilii, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Zdrowa Ciemna Czekolada Masło Orzechowe Fudge Granola Kwadraty, Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin, oraz Czekoladowe Placki Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki połączyć w rondlu; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż cukier się rozpuści. Przykryć i gotować 3 minuty; odkryć i gotować, bez mieszania, aż candy termometr rejestruje 236 (miękka piłka etapie).
Zdjąć z ognia; dodać masło orzechowe i wanilię.
Beat ze średnią prędkością z mikserem elektrycznym, aż zgęstnieje; wlać do maślanej 8-calowej kwadratowej patelni. Ocena na 1-calowe kwadraty z nożem; cool.
Mikrofalowe czekoladowe kwadraty i skrócenie w szklanej miarce 2-cup W Wysokiej 1 1/2 minuty lub do stopienia, mieszając dwa razy.
Placki krówki zanurzyć w mieszaninie czekoladowej; umieścić na papierze woskowym.
Udekorować, w razie potrzeby; odstawić do twardego.