Czekoladowo-Miętowe Gwiazdki

Czekoladowo-Miętowe Gwiazdki
Chocolate Peppermint Stars to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 35 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz słodko-gorzką czekoladę, grubo i cukierki Laski, kakao w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Czekoladowo-Miętowe Gwiazdki, Czekoladowo-Miętowe Gwiazdki, oraz Czekoladowe Gwiazdki Bezowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić ciasto z cukrem maślanym zgodnie z zaleceniami, ale zmniejszyć mąkę do 1 1/3 szklanki i dodać kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Ciasteczkami CukrowymiCiasto Z Ciasteczkami Cukrowymi
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
2
Mąkę i kakao ubić razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Połówki ciasta i owinąć każdą połowę papierem woskowym, kształtując każdą W spłaszczony prostokąt, a następnie przechowywać każdą połowę w zamykanej plastikowej torbie. Schłodzić ciasto do jędrności, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Papier WoskowanyPapier Woskowany
4
Piekarnik rozgrzać do 177° ze stojakiem w środku. Blachy do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Podczas gdy piekarnik nagrzewa się, rozwałkuj 1 kawałek ciasta (pozostaw ciasto schłodzone) między dwoma dużymi arkuszami papieru woskowego do nieco mniej niż 1/4 cala grubości. (Jeśli ciasto stanie się zbyt miękkie, aby rozwałkować, szybko schłodzić na blasze do pieczenia w zamrażarce lub schłodzić w lodówce do uzyskania jędrności.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Papier WoskowanyPapier Woskowany
PiekarnikPiekarnik
6
Oderwij górny arkusz papieru woskowego i wytnij jak najwięcej ciastek nożem, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
7
Przenieść ciasteczka, jak cięte, do wyłożonej blachy do pieczenia, układając je 1 cal od siebie. (Jeśli ciasto stanie się zbyt miękkie, aby usunąć ciasteczka, szybko schłodzić na blasze do pieczenia w zamrażarce lub schłodzić w lodówce do twardości.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Zbieraj, przerzucaj i schładzaj resztki, aby utworzyć więcej ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
9
Zamrażać lub schłodzić wycięte ciasteczka na blasze do uzyskania jędrności przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
10
Piec ciasteczka, jeden arkusz na raz, aż krawędzie będą ciemniej i centra są ustawione, 9 do 12 minut. W przypadku idealnych do zdjęć ciasteczek używaj foremek do ciastek, podczas gdy ciasteczka są gorące Od Pieca do przycinania krawędzi. (Zachowaj ozdoby na przekąski.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
PiekarnikPiekarnik
11
Przenieś ciasteczka metalową szpatułką do stojaków, aby całkowicie ostygły. Zrób więcej ciasteczek z pozostałym ciastem. (Chłodne blachy do pieczenia i używać świeżego pergaminu między partiami.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
1
Używając szpatułki offsetowej lub małej gumowej szpatułki, rozprowadź schłodzone ciasteczka cienką warstwą roztopionej czekolady, a następnie posyp zmiażdżonymi laskami cukierkowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na NosiePomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na Nosie
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
SzpatułkaSzpatułka
2
Pozostaw ciasteczka w temperaturze pokojowej, aż czekolada się ustawi, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
1
* Jeśli chcesz prawdziwy hit mięty pieprzowej, zastąpić wanilię w przepisie ciasto maślane cukier Cookie z 1/2 łyżeczki czystego ekstraktu z mięty pieprzowej.* Aby uzyskać najczystsze krawędzie, zamrażaj lub schładzaj ciasto między arkuszami papieru woskowego, gdy robi się miękkie, i zamrażaj lub schładzaj wycięte ciasteczka przed ich pieczeniem.* Aby skutecznie stopić czekoladę: trzymaj czekoladę z dala od kontaktu nawet z najmniejszą ilością wody. Najpierw posiekaj czekoladę, a następnie włóż ją do suchej metalowej miski i ustaw miskę na patelni z ledwo gotującą się wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Mięty PieprzowejEkstrakt Z Mięty Pieprzowej
Ciasto Z Ciasteczkami CukrowymiCiasto Z Ciasteczkami Cukrowymi
Mięta PieprzowaMięta Pieprzowa
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
WaniliaWanilia
CiastoCiasto
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PatelniaPatelnia
2
Rozgrzać czekoladę, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładka. Alternatywnie można go podgrzać w misce bezpiecznej dla mikrofalówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Włożyć posiekaną czekoladę do miski i podgrzać do 50% mocy w 30-sekundowych odstępach, sprawdzając ją i mieszając za każdym razem, aż będzie gładka.* Ciasteczka przechowywać w szczelnym pojemniku w pojedynczych warstwach, oddzielonych papierem woskowym, w chłodnym miejscu, 5 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Papier WoskowanyPapier Woskowany
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn