Czekoladowo-Kasztanowe Wypieki
Czekoladowo-kasztanowe wypieki wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 580 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka półsłodkiej czekolady do pieczenia bar, mleko, śmietana do ubijania, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Czekoladowo-migdałowe wypieki, Mini Czekoladowo-Orzechowe Wypieki, oraz Ciasta czekoladowo-orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować skorupki ciasta zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odstawić.
Doprowadzić kasztany, 1 szklanka cukru, i 1 szklanka mleka do wrzenia w małym rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż kasztany będą miękkie i mieszanina zgęstnieje.
Kuchenka mikrofalowa czekolady w szklanej misce w wysokiej 30 sekund do 1 minuty lub do stopienia, mieszając raz.
Usuń mieszankę kasztanową z ognia. Wymieszać z roztopioną czekoladą i rumem.
Mieszanka proces kasztan, w partiach, w maszynce do żywności, aż gładkie, zatrzymując się zeskrobać w dół boki. Całkowicie fajne.
Ubij śmietanę na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż uformują się miękkie szczyty. Delikatnie złóż bitą śmietanę w mieszankę kasztanową. (
Mieszanina będzie miękka.) Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Mieszamy łyżką do przygotowanych skorupek ciasta.
Dekorować, w razie potrzeby.