Czekoladowo-Espresso garnki de Crème

Czekoladowo-Espresso garnki de Crème
Czekoladowo-ekspresowe dzbanki de Crème mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 30. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 92 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka słodko-gorzkiej czekolady, jajka, pół na pół i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Czekoladowo-Espresso garnki de Crème, Czekoladowe dzbanki do Espresso de Crème, oraz Garnki de Crème z czekoladą, Chile i Espresso dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać wodę na głębokość 1 cala do dna podwójnego kotła na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
2
Pierwsze 6 składników ubić na podwójnym kotle; ubić w czekoladzie. Gotować, ubijając stale, 15 minut lub aż mieszanina osiągnie 16
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Mieszanina będzie nadal gęstnieć, gdy ostygnie.)
4
Wyjąć z ognia i ostudzić 10 minut. Łyżka do demitasse, espresso, lub filiżanki herbaty. Przykryć i schłodzić 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
HerbataHerbata
5
Podawać z pożądanymi dodatkami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn