Czekoladowe, Truskawkowe I Ciasteczkowe Parfaits
Czekoladowe, truskawkowe i ciasteczkowe Parfaity mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, budyń instant o smaku czekoladowym, ciasteczka o obniżonej zawartości tłuszczu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciastka Z Cukrem Truskawkowym Parfaits, Czekoladowy Pudding Z Ciasteczkami Parfaits, oraz Chocolate Chip Cookie No Bake Sernik Parfaits dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić pudding wymieszać i mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min. Przechowywać w lodówce 5 min.
Łyżka 1/3 mieszanki budyniu równomiernie do 4 kubki lub szklanki parfait; wierzchu warstwami po połowie każdej z jagód i ciastek. Powtórz warstwy. Przykryć pozostałą mieszanką budyniową i ostudzić batem.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Ciasteczka bardzo dobrze komponują się z Cream Sherry, Maderą i Prosecco. Słodkie szampańskie Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciastek, słodką śmietankową sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do ciastek z orzechami. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "