Czekoladowe toffi z migdałami
Czekoladowe batoniki toffi z migdałami wymagają około 45 minut od początku do końca. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 216 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mleko skondensowane, półsłodkie chipsy czekoladowe, folię reynolds wrap) nieprzywierającą folię i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Batoniki Toffi Z Czekoladą, Batoniki toffi z czekoladą, oraz Batoniki Toffi Z Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Wyłóż 13x9x2-calową patelnię do pieczenia z nieprzywierającą folią Reynolds Wrap® z nieprzywierającą (matową) stroną w kierunku żywności, rozciągając folię na boki patelni; odłóż na bok.
Ciasto na ciastka wcisnąć równomiernie na dnie wyłożonej folią patelni.
Piec 15 do 17 minut lub aż lekko rumiane Skórki uformował się na wierzchu ciasta.
Połącz słodzone mleko skondensowane, kawałki toffi, 1/2 szklanki kokosa i 1/4 szklanki migdałów.
Rozprowadzić równomiernie na gorącym upieczonym cieście ciasteczkowym.
Posypać wiórkami czekoladowymi, pozostałym kokosem i migdałami na mieszaninie. Wróć do piekarnika.
Kontynuuj pieczenie 20 do 25 minut, aż bąbelki i kokos jest światło złoty brąz; ostudzić w patelni na stojaku z drutu. Użyj folii, aby podnieść pręty z patelni na deskę do krojenia.