Przepis czekoladowe słone babeczki karmelowe mogą zaspokoić Amerykański głód w około 2 godziny i 45 minut. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 684 kalorie, 4G białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, likier kawowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Solone Karmelowe Babeczki Czekoladowe, Czekoladowe Słone Babeczki Karmelowe, oraz Solone Karmelowe Babeczki Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na babeczki: Rozgrzej piekarnik do 345 stopni F. Linia patelni cupcake z wkładkami.
W misce wymieszać cukier, mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną. W małym garnku na małym ogniu rozgrzać 1 szklankę wody, masło i espresso. Nie gotować! Po prostu rozpuść masło. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Połącz maślankę, jajka i mieszankę kawy w drugiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Połącz mokre składniki z suchymi składnikami i wymieszaj trzepaczką, aż będą gładkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Miarka ciasto do wkładek cupcake i piec przez 10 do 12 protokół. Sprawdź, czy nie ma zadków, wkładając wykałaczkę do babeczek. Jeśli wyjdzie czysty, są gotowe. Pozostawić do ostygnięcia.
W przypadku ganache: w małym garnku na małym ogniu wymieszaj czekoladę i śmietanę, aż połączą się i będą gładkie. Zdejmij ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Dodaj likier kawowy, jeśli używasz i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Kawowy
8
Aby złożyć: za pomocą corer jabłko lub małą łyżką, zgarnąć małą studnię w połowie drogi w środku babeczki. Łyżka 1 łyżeczka ganache do studni, a także posmarować trochę na wierzchu babeczek. Napełnij woreczek cukierniczy wybraną końcówką z solonym karmelem maślanym. Wymieszaj krem z masłem bezpośrednio na babeczkach.
Powoli podgrzej krem w małym garnku na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
11
Podczas podgrzewania śmietany, w innym garnku na średnim ogniu, dodać jedną trzecią cukru i soli i wymieszać drewnianą łyżką do uzyskania płynu. Kontynuuj dodawanie pozostałej części cukru w 1/3 krokach. Po rozpuszczeniu całego cukru, nadal mieszaj karmel, aż osiągnie nieco ciemniejszy brązowy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
12
Wyłączyć ogień i dodać gorący krem bardzo powoli w krokach, mieszając. Bądź bardzo ostrożny, aby się nie poparzyć! Karmel jest gotowy, gdy krem i karmel są gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
13
Przełożyć do miski w celu schłodzenia. Odstawić na 1 godzinę do ostygnięcia w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
14
Dodaj schłodzoną mieszaninę karmelu do miski do mieszania i za pomocą uchwytu łopatkowego na średniej prędkości, dodawaj masło w przyrostach. Gdy krem maślany jest gładki, jest gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki