Czekoladowe Suwaki Deserowe

Czekoladowe Suwaki Deserowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać suwaki deser czekoladowy spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 659 kalorii. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz śmietanę do ubijania, liście mięty, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Czekoladowe Suwaki Pieczeń Wieprzowa, Czekolada Dynia Seks W A Patelnia Deser, oraz Czekoladowy Deser Marzeń.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 204°. w dużej misce, wymieszać mąkę, 1/2 szklanki cukru granulowanego, proszek do pieczenia i 1/2 łyżeczki soli do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
2
Pokrój w 1/2 szklanki masła, za pomocą blendera lub widelca do ciasta, aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy. W małej misce wymieszaj śmietanę do ubijania i 2 jajka do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodać do mieszaniny okruchów; wymieszać widelcem tylko do uzyskania miękkiego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
4
Na lekko posypanej mąką powierzchni zagnieść ciasto 3 lub 4 razy. Pat ciasta do 1-cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Cięcie za pomocą 1 3/4-calowego okrągłego noża. Na nieprzetworzonym arkuszu cookie umieść okrągłe o 1 cal od siebie. Ubić Pozostałe jajko; posmarować ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Posypać gruboziarnistym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GruboziarnistyCukier Gruboziarnisty
7
Piec 18 do 20 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Usuń shortcakes z arkusza cookie do regału chłodzącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
9
W górnej części podwójnego kotła wymieszać 1/3 szklanki cukru granulowanego, skrobię kukurydzianą i 1/8 łyżeczki soli. Stopniowo dodawać mleko, mieszając trzepaczką do wymieszania. Gotować na gotującej się wodzie, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i pokryje tył metalowej łyżki, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
TrzepaczkaTrzepaczka
10
Zdjąć z ognia.
11
Dodać chipsy czekoladowe, 1 łyżkę masła i wanilię; mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
WaniliaWanilia
MasłoMasło
12
Wlać budyń do miski; przykryć powierzchnię bezpośrednio folią, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Fajne 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
13
Dzielone ciastka. Wymieszaj budyń z trzepaczką. Łyżka około 2 łyżki budyniu na każdym dnie shortcake; przykryć blaty Shortcake.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
14
Dekoruj malinami i miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
MiętaMięta
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn