Czekoladowe Placki Owsiane
Czekoladowe placki owsiane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 173 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 37 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, półsłodkie chipsy czekoladowe, mleko skondensowane, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasteczka Śniadaniowe Z Dyni Owsianej, batoniki owsiane blueberry bananan, oraz Batoniki Owsiane Z Cukinią Jagodową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię 9x13 cali.
W średniej misce, śmietany razem 1 szklanka masła z brązowym cukrem, aż będzie gładka. Ubić jajka i 2 łyżeczki wanilii. Wymieszać z owsem, mąką, sodą oczyszczoną i 1 łyżeczką soli. Naciśnij dwie trzecie mieszaniny na dno przygotowanej patelni. Odstawić pozostałe ciasto.
W dużym rondlu na średnim ogniu połącz skondensowane mleko, 2 łyżki masła, chipsy czekoladowe i pozostałą 1/2 łyżeczki soli. Często mieszaj, aż stopi się i będzie gładka.
Zdjąć z ognia i wymieszać orzechy włoskie i pozostałe 2 łyżeczki wanilii.
Rozprowadzić na przygotowanej skorupie i posypać zarezerwowaną mieszaniną skorupy.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 minut, lub do złotego koloru. Ostudzić całkowicie przed cięciem na kwadraty.