Czekoladowe Panini

Czekoladowe Panini
Czekoladowe Panini to wegańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 445 kalorii. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka słodko-gorzkiej czekolady baking bar, chleb ciabatta, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Spróbuj Brie, Basil, Bacon & Blue Panini ... i prezent prasowy Breville Panini!, Apple Pie Panini z The Ultimate Panini Press Cookbook Kathy Strahs, oraz Kruszenie na Kathy Strahs z Panini Happy Plus pieczone jabłko, Brie i Pecan Panini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej prasę panini zgodnie z instrukcją producenta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa PaniniPrasa Panini
2
Pokroić chleb na 10 (1") kawałki; każdy kawałek pokroić na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
3
Boki Skórki szczotki każdego kawałka chleba z oliwą z oliwek. Obróć dno chleba, naoliwione bokiem w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
Czekoladę równomiernie ułożyć na dolnych kawałkach chleba; przykryć wierzchami chleba, naoliwionymi bokami do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
5
Umieść 5 kanapek w panini press; gotuj 1 minutę lub tylko do momentu, aż czekolada zacznie się topić i chleb zostanie upieczony. Powtórz procedurę z pozostałymi kanapkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa PaniniPrasa Panini
6
Podawać na gorąco.

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W8 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia12
Magazyn