Need a deser bezglutenowy? Czekoladowe makaroniki z pomarańczowym Ganache może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 88 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz zmielone goździki, masło, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Czekoladowe Makaroniki Wypełnione Ganache, Czekoladowe Makaroniki Wypełnione Ganache, oraz Francuskie makaroniki z gorzko-czekoladowym Ganache dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ułóż stojaki w dolnych i dolnych trzecich piekarnika; rozgrzej do 163°. arkusze do pieczenia bez obręczy Line3 z papierem do pieczenia. Pulse 1 szklanka cukru pudru iw robocie kuchennym, aż orzechy sąbardzo drobno zmielone (ale nie do pasty), 60-90 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Orzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
Dodaj kakao w proszku i barwienie 1 szklanki cukru pudru; przetworzyć dobrze. Przesiać mieszaninę przez średnio-siatkowy sitko do dużej miski; usunąć większe kawałki migdałów pozostające w sitku (jeśli pozostaje więcej niż 1 łyżka stołowa, nakrętki impulsowe w procesorze i ponownie przesiać).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Kakao W Proszku
Migdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić 1/3 szklanki białka w średniej misce na średniej prędkościuntil biały i spieniony, o 1 minutę. Zmixer na średniej-niskiej prędkości, stopniowo dodaćsugar przez łyżki stołowe. Zwiększ prędkość tomedium-high; bij, aż utworzą się twarde szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
W pozostałych 3 łyżkach białka wymieszać. Składamy na suche składniki w 2 dodatkach, dobrze mieszając między dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
5
Łyżka bezy do worka z ciastem wyposażonego w końcówkę 1/4". (Alternatywnie, łyżka do aplastic worek zamrażarki, a następnie wyciąć 1/4" z rogu torby.) Przekręć górną część worka i ćwierć rury na 2 z 3 przygotowanych arkuszy bakingsheets, odstęp 1" od siebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na Ciasto
6
Odstawić do wyschnięcia wierzchu, około 10 minut.
7
Piec ciasteczka, obracanie arkuszy w połowie drogi przez pieczenie, aż dmuchane i suche, ok. 16 minut. Wsuń ciasteczka na pergment do stojaka z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
8
Niech ostygnie całkowicie.Powtórz z pozostałym cieście na trzecim arkuszu.
1
Umieść czekoladę i masło w misce amedium. Doprowadzić śmietanę tylko do wrzenia wduży rondel na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Masło
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Zdjąć z ognia; wymieszać skórkę pomarańczową, goździki, ziele angielskie i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
Ziele Angielskie
Goździki
Sól
3
Wlać gorący krem na czekoladę i masło; whiskuntil gładkie. Przechowywać w lodówce do firmy, ok. 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Masło
4
Łyżka ganache do worka z ciastem wyposażonymz końcówką 1/4". (Alternatywnie, łyżka do aplastic worek zamrażarki, a następnie wyciąć 1/4" z rogu torby.) Przekręć górną część torby i rurkę o 1 łyżeczce ganache na płaską stronę 1 ciastka, pozostawiając 1/4"-1/8" gładką granicę. Góra z drugim ciastkiem, płaska strona w dół. Powtórz z pozostałymi ciasteczkami i ganache.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na Ciasto
5
Blaty pędzla ze złotym pyłem, w razie potrzeby.
6
Warstwę w szczelnym pojemniku między arkuszami papieru do pieczenia a chłodnią overnight.DO naprzód: może być wykonany 2 dni do przodu. Trzymane w napięciu.
7
Pozwól wrócić do temperatury pokojowejprzed podaniem.