Czekoladowe Kopiec Kokosowy Ciasteczka
Czekoladowe Kopiec kokosowy ciasteczka wymaga z grubsza 35 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis serwuje 36 i kosztuje 9 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 94 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. 2 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest dostarczany przez Allrecipes. Wystarczy mieszanka sody oczyszczonej, masła, jajka i garści innych składników, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka owsiane z gorzkiej czekolady Malinowo-kokosowej (wykonane z oleju kokosowego!), Kopiec Bary, oraz Kopiec / migdał radość babeczki dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj arkusze ciastek. Najpierw przygotuj nadzienie. W rondelku o pojemności 2 litrów, na średnim ogniu, wymieszaj mleko i kokos.
Połącz skrobię kukurydzianą i 1/2 szklanki cukru; wmieszaj do rondla. Doprowadź do wrzenia i gotuj, cały czas mieszając, aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.
Przesiej mąkę, kakao, sodę oczyszczoną, śmietanę z kamienia nazębnego i sól; odstawić. W średniej misce wymieszaj masło, 1 szklankę cukru i wanilię na gładką masę. Dodaj jajko i mleko. Stopniowo mieszaj przesiane składniki, aby uformować ciasto. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na grubość 1/4 cala.
Pokrój w 2 1/2 cala kółka za pomocą foremki do ciastek.
Umieść połowę kółek w odległości 1 1/2 cala od siebie na przygotowanych arkuszach ciastek. Nałóż około 1 łyżeczki nadzienia na środek każdego ciasteczka na patelni. Na wierzch z innym okręgiem i uszczelnij krawędzie, ściskając.
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na blasze do pieczenia przez 5 minut, a następnie wyjmij je na ruszt, aby całkowicie ostygły.