Czekoladowe, kokosowe i migdałowe
Czekoladowe, kokosowe i migdałowe przebiśniegi mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko z przepisami na przystawki. Jedna porcja zawiera 31 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sól, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Podobne przepisy to Lemon Snowdrops, Wyznanie #141: potrzebuję trochę czekolady do śniadania ... Podwójna czekolada, migdały i kokosowa Granola, oraz Bułeczki Czekoladowo-Kokosowe Migdałowe.
Instrukcje
Umieść pierwsze 3 składniki w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością, aż się spieni. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty(nie underbeat). Delikatnie złożyć w kokosie, migdałach i minichips.
Upuść ciasto przez lekko zaokrąglone łyżki stołowe 1/2 cala od siebie na blachy do pieczenia wyłożone pergaminem.
Umieść 1 patelnię na Dolnym stojaku piekarnika i 1 patelnię na środkowym stojaku.
Piec w temperaturze 275 przez 30 minut. Obracaj Patelnie; piec dodatkowe 30 minut lub do momentu wyschnięcia ciasteczek.
Usuń ciasteczka z patelni; całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.