Czekoladowe Kanapki Z Lodami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać czekoladowe przeciążenie lody kanapki spróbować. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 126 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz natychmiastowy proszek espresso, słodko-gorzkie chipsy czekoladowe, lody czekoladowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Śmierć Lodami Czekoladowymi, No Churn Keto Chocolate Ice Cream, oraz No Churn Keto Chocolate Ice Cream dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojaki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 177°. linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
W małej misce przesiać mąkę, kakao, proszek do pieczenia i sól. W oddzielnej małej misce rozpuść espresso w proszku w 1 łyżeczce. ciepła woda. Używając miksera elektrycznego na średniej prędkości, ubij masło i cukier, aż będą lekkie i puszyste, około 2 minut. Zeskrobać boki miski za pomocą gumowej szpatułki.
Dodaj jajko, wanilię i espresso i wymieszaj, skrobając boki miski w razie potrzeby(mieszanina będzie wyglądała na zsiadłą). Na najniższej prędkości, wymieszać w mieszaninie mąki, aż do całkowitego włączenia. Wymieszać wszystkie chipsy.
Używając 2 łyżek. miarka do ciastek (lub miarka 1/8 filiżanki), ciasto porcyjne i umieść 2 cale od siebie na wyłożonych blachach do pieczenia.
Piec, aż krawędzie są ustawione i blaty zaczynają pękać, 10 do 12 minut, przełączanie arkuszy w połowie od góry do dołu iz przodu do tyłu.
Ostudzić na blachach do pieczenia przez około 2 minuty; przenieść ciasteczka do stojaków drucianych do całkowitego ostygnięcia.
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem i wstawić do zamrażarki.
Wyjmij lody z zamrażarki i lekko zmiękcz. Za pomocą miarki 1/4-cup lub miarki, porcji lodów i umieścić na ciastku, od dołu do góry. Wierzch z innym ciastkiem, spód w dół i delikatnie naciśnij ciastka razem, aż lody osiągną krawędzie. Natychmiast umieścić kanapkę na blasze do pieczenia w zamrażarce. Powtórz z pozostałymi ciasteczkami i lodami. Zamrażać kanapki, aż lody są twarde, o 30 protokół. (Dla dłuższego przechowywania, owinąć każdą kanapkę w folię foliową, gdy są twarde.)
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje ulubione lody. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "