Czekoladowe Jabłka Na Patyku
Need a danie główne bezglutenowe? Czekoladowe jabłka na patyku mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 612 kalorii, 19g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka jabłek, olej roślinny, kęsy z masła orzechowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać masło orzechowe można śledzić to danie główne z Masło Orzechowe Płatki Owsiane Czekoladowe Ciasteczka jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Spróbuj Gorąca czekolada na patyku, Gorąca czekolada na patyku, oraz Czekoladowe S ' mores na patyku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włóż drewniany kij do każdego jabłka.
Kromki i olej gotować w ciężkim rondlu na małym ogniu, często mieszając, aż kromki się stopią.
Jabłka zanurzyć w mieszaninie czekolady, powłoki dobrze; roll w orzeszki ziemne, w razie potrzeby.
Umieścić na wyłożonej papierem woskowym blasze do pieczenia i schłodzić do jędrności.