Czekoladowe Cukierki Z Masłem Orzechowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj czekoladowych cukierków z masłem orzechowym. Ten przepis służy 64. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać masło, kremowe masło orzechowe, półsłodkie chipsy czekoladowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Czekoladowe Cukierki Z Masłem Orzechowym, Cukierki czekoladowe z masłem orzechowym i galaretką, oraz Czekoladowe Cukierki Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 8-lub 9-calowa kwadratowa patelnia z folią, pozostawiając 1 cal folii zwisającej po 2 przeciwległych stronach patelni; folia smarowana masłem.
W średniej misce, wymieszać 1/2 szklanki masła orzechowego, masło, orzeszki ziemne i wanilia. Wymieszać 2 szklanki cukru pudru, 1/2 szklanki na raz, aż powstanie sztywne ciasto. Jeśli ciasto jest kruche, przerabiamy dodatkowo 1 łyżkę masła orzechowego. Pat mieszaninę na patelni. Przykryć; przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do firmy.
Użyj folii, aby podnieść cukierki z patelni; usuń folię.
Pokrój na 8 rzędów po 8 rzędów. Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. W 1-ćwiartce ciężkiego rondla, roztopić kawałki czekolady i skrócenie na małym ogniu, stale mieszając. Zanurz 1 plac masła orzechowego na raz w mieszaninie czekoladowej.
Miejsce na blasze. Przechowywać w lodówce odkryte o 30 minut lub do firmy.
W małej misce wymieszać 1/2 szklanki cukru pudru i 2 łyżki masła orzechowego. Ubić w mleku trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji. W razie potrzeby mieszaj dodatkowe mleko, 1 łyżeczkę na raz, aż będzie wystarczająco cienkie, aby mżeć.
Mżawka polewa na czubkach czekoladowych kwadratów. Przechowywać w lodówce odkryte o 30 minut lub do firmy. Przechowywać cukierki luźno przykryte lodówką.