Czekoladowe Ciasto Z Cukinią
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz maślankę, mielony cynamon, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Czekoladowe Ciasto Z Cukinią, Ciasto Z Cukinią Czekoladową Przekąską, oraz Pełnoziarnista czekolada Krówka cukinia przekąska ciasto z kandyzowanymi pistacjami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno i bok 9-lub 8-calowej okrągłej lub kwadratowej patelni tortowej sprayem do pieczenia z mąką.
W dużej misce, wymieszać ciasto beat, cukinia, cynamon, goździki, maślanka, olej i jajko z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości do zwilżenia, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Posypać równomiernie orzechami i kawałkami czekolady.
Piec 9-calowy patelni 27 do 35 minut, 8-calowy patelni 32 do 40 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.