Czekoladowe Ciasto Sybil
Ciasto czekoladowe Sybil wymaga z grubsza 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten deser ma 308 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20 i kosztuje 41 centów za porcję. 148 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz cukier, półsłodkie chipsy czekoladowe, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Czekoladowe Ciasto Sybil, Do góry nogami Ciasto kokosowe Sybil Hancock, oraz Chleb Babuni Sybil.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. tłuszcz i mąka 13 przez 9 przez 2-calowy patelni.
Do ciasta: za pomocą miksera elektrycznego, masło śmietankowe i cukier razem, aż lekkie i puszyste.
Dodawać jajka po 1 na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać w innej misce.
Dodaj do śmietany mieszaniny, kontynuując bicie.
Dodać syrop waniliowy i czekoladowy do ciasta i dobrze wymieszać.
Wlać do przygotowanej patelni i piec przez 25 do 30 minut. Tuż przed tort jest gotowy, przygotować lukier.
Do lukier: umieścić masło, chipsy czekoladowe, cukier i mleko odparowane w rondlu na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Mieszając składniki razem, gotować przez 2 do 3 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią i orzechami.