Czekoladowe Ciasto Muffinowe
Czekoladowe ciasto Muffinowe wymaga ok. 2 godziny i 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 422 kalorie, 6G białka, oraz 23G tłuszczu. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Mieszanka śmietany do ubijania, jajka, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 126 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 39%. Spróbuj Czekoladowe Ciasto Muffinowe, Czekoladowe Ciasto Muffinowe, oraz Grypa Walki porady i cynamon Zawirowania nerkowca Data Kubek Muffin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. obficie nasmarować 12-filiżanki karbowanej rurki ciasto pan.
W rondlu 2-quart, gotować wszystkie składniki nadzienia na średnim ogniu 2 do 3 minut, stale mieszając, aż będzie gładka.
Wyjąć 1/3 szklanki nadzienia do glazury; odstawić. Zamrozić pozostałe nadzienie 15 minut, aż będzie gęste jak budyń.
Tymczasem w dużej misce wymieszaj wszystkie składniki ciasta. Łyżka połowę ciasta do patelni.
Wyjąć nadzienie z zamrażarki. Ostrożnie łyżka wypełniając środek ciasta w granicach 1/2 cala krawędzi patelni. Łyżka pozostałego ciasta nad nadzieniem.
Piec 50 do 65 minut lub do góry sprężyny z powrotem po dotknięciu. Chłodne 15 minut.
Wyjąć z patelni do stojaka z drutu. Łyżka zarezerwowana 1/3 szklanki nadzienia na ciasto do glazury. (Jeśli jest zbyt gruba, napełnianie mikrofalowe na wysokie 10 do 15 sekund za pomocą małej miski do mikrofali.) Całkowicie schłodzić, około 1 godziny.