Czekoladowe Ciasteczka Z Masłem Orzechowym
Chocolate Chip Peanut Butter Cookies to bezmleczne przepis z 36 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, ekstraktu z migdałów, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Potrójnie Nadziewane Ciasteczka Czekoladowe M&M, Ciasteczka Toffi I Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Rumiane Masło Masło Orzechowe Płatki Owsiane Ciasteczka Czekoladowe, oraz Elvis Cookies:" Peanut Butter " Banana Bacon Chocolate Chip Cookies.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 375 stopni F.
Beat masło orzechowe i brązowy cukier w dużej misce z mikserem elektrycznym, aż kremowy. Ubić w jajku, wodzie i ekstrakcie z migdałów aż do wymieszania.
Dodać mąkę, sodę oczyszczoną i sól. Beat aż równomiernie nawilżone. Wymieszać z czekoladą. Wpadnij do tablespoonfuls na arkuszu cookie. Lekko spłaszcz wzór krzyżowy widelcem.
Piec 8 do 10 minut lub do złotego koloru. Schłodzić 1 minutę na arkuszu ciastek przed przejściem do stojaka, aby całkowicie ostygnąć.