Czekoladowe ciasteczka kanapkowe z miętowym nadzieniem maślanym

Czekoladowe ciasteczka kanapkowe z miętowym nadzieniem maślanym może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 40. Jedna porcja zawiera 82 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać cukier puder, vanillan ekstrakt, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Waniliowy kardamon kruche ciasteczka kanapkowe z płatkami śniegu z nadzieniem z kremu Espresso #fbcookieswap, Chewy Black + White Chips owsiane ciasteczka kanapkowe z nadzieniem maślanym Marshmallow, oraz Czekoladowe ciasteczka kanapkowe z nadzieniem kremowym Marshmallow dla podobnych receptur.
Instrukcje
Żółtko i wanilię umieścić w małej misce i wymieszać, aby połączyć; odstawić.
Zmierz mąkę, cukier, kakao i sól w robocie kuchennym wyposażonym w przystawkę do ostrza i kilka razy pulsuj, aby napowietrzyć i rozbić grudki.
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina wygląda jak piasek, około 25 (1-sekundowy) impulsów.
Dodaj zarezerwowaną mieszaninę żółtka i pulsuj, aż ciasto uformuje się w kulkę, około 30 (1-sekundowe) impulsów.Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i podzielić na 2 równe porcje. Za pomocą rąk i mąki je w razie potrzeby, roll każdej porcji do dziennika około 1 1/2 cala średnicy. Owinąć każdy dziennik w folię i przechowywać w lodówce, aż tylko twarde, ale nadal giętkie, o 1 godzinę. (Dzienniki będą lekko spłaszczyć podczas chłodzenia. Jeśli masz dostępną rurkę z ręcznikiem papierowym, przetnij ją na pół wzdłuż i zagnieżdż ciasto na ciastka; pomoże to ciastu zachować Cylindryczny kształt, podczas gdy ostygnie.) Przekształcić dzienniki tak są idealnie okrągłe i przechowywać w lodówce do firmy, o 1 godzinę więcej.
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojaki, aby podzielić piekarnik na trzecie. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem; odstawić.
Wyjąć kłodę ciasta z lodówki, wyjąć folię i pokroić ciasto na 1/8-calowe monety.
Umieścić ciasteczka 1/2 cala od siebie na przygotowanej blachy do pieczenia (około 20 ciasteczka na arkuszu).
Umieść obie blachy w piekarniku i piecz przez 9 minut. Obróć arkusze z przodu do tyłu i od góry do dołu i kontynuować pieczenie, aż krawędzie ciastek są twarde, ale szczyty są nadal miękkie, o 7 do 8 protokół więcej.
Umieść blachy do pieczenia na stojakach z drutu i ostudzić przez 5 minut. Za pomocą płaskiej szpatułki przenieś ciasteczka do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygły.
Umieść cukierki miętowe w zamykanej plastikowej torbie. Za pomocą młotka do mięsa, zmiażdżyć je na małe kawałki, ale nie całkowicie sproszkować je w proszku. (Alternatywnie można użyć patelni, aby zmiażdżyć cukierki.) Należy mieć około 1/3 szklanki; odstawić.
Cukier puder i masło wymieszać w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i wymieszać na małej prędkości, aż do kruchości, o 2 protokół. Stopniowo zwiększaj prędkość do średniej i bij do gładkości, o 2 minuty więcej.
Dodać wanilię i ubić do gładkiej, o 1 minutę. Zatrzymać mikser i zeskrobać wiosło i boki miski za pomocą gumowej szpatułki.Zwiększ prędkość do wysokiej, dodać zmiażdżone cukierki, i pokonać aż tylko w połączeniu, o 10 sekund.
Umieść wypełnienie w dużej plastikowej torebce zamykanej, popchnij do jednego dolnego rogu i wytnij otwór 1/2 cala w tym rogu.Połowę ochłodzonych ciasteczek przerzuć na ich wierzchołki, a nadzienie (około czubatej łyżeczki) wyłożyć na dno każdego ciastka. Zamknij z blatami ciastek i delikatnie naciśnij, aby spłaszczyć, aż nadzienie osiągnie krawędzie. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni.