Czekoladowe Ciasteczka Bezowe
Czekoladowe ciasteczka bezowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 48 i kosztuje 3 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 23 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kakao, cukier, półsłodkie czekoladowe minichips i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Czekoladowe Ciasteczka Bezowe, Czekoladowe Ciasteczka Bezowe, oraz Czekoladowe Ciasteczka Bezowe.
Instrukcje
Ubij białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól na dużej prędkości miksera, aż uformują się miękkie szczyty.
Dodawać cukier, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Przesiać kakao na mieszaninę białek jaj; złożyć. Złożyć w minichips.
Przykryć blachę papierem do pieczenia; zabezpieczyć blachę taśmą maskującą. Upuść ciasto na poziomie łyżki stołowejpełnia na przygotowaną blachę do pieczenia.
Piec w 300 przez 40 minut lub do chrupkości. Schłodzić na patelni na stojaku z drutu. Powtórz procedurę z pozostałym cieście, ponownie używając pergaminu. Przechowywać w szczelnym pojemniku.