Czekoladowe Ciasteczka
Czekoladowe ciasteczka to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Ten przepis służy 48 i kosztuje 17 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 362 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, słodko-gorzkie kawałki czekolady, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciastka czekoladowe z kawałkami ciemnej czekolady i kawałkami masła orzechowego, Paleo Chocolate Chunk Shortbread Cookies [z domowymi kawałkami czekolady słodzonej miodem], oraz Czekoladowe Ciasteczka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. lekko spryskaj arkusze ciastek sprayem do gotowania lub ułóż je papierem pergaminowym. W mikserze stojącym wyposażonym w uchwyt łopatkowy, ubij cukry i masło na średniej prędkości, aż będą lekkie i gładkie, około 2 minut. Podczas gdy mieszanina jest bicie, przesiać mąkę, soda oczyszczona, i sól do miski i odstawić.
Dodać jajka, po jednym na raz, do mieszaniny cukier-masło, a następnie wanilię, i mieszać aż włączone. Mikserem na niskim lub za pomocą drewnianej łyżki wymieszać przesiane suche składniki. Zeskrobać miskę w razie potrzeby, aby równomiernie wymieszać. Wymieszać kawałki czekolady.
Używając 2 łyżek, upuść ciasto na przygotowane blachy do pieczenia, o 2 cale od siebie. W razie potrzeby lekko spłaszczyć ciasteczka przed pieczeniem.
Piec ciasteczka w partiach, obracając patelnie w połowie pieczenia, aż zostaną popękane na górze, ale nadal lekko wilgotne, 12 do 15 minut.
Przenieś ciasteczka do stojaków z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.