Czekoladowe Blondies z karmelowo-Bourbon Drizzle może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 24. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do bicia, bourbon, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Czekoladowe Blondies z sosem karmelowo-Bourbonowym, Blondi z karmelowymi bitami i białą czekoladą, oraz Słodko-słony Bourbon cynamon Pekan Karmel jabłka + mżawka czekoladowa.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Aby przygotować ciasto, lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Mąkę i 3 kolejne składniki połączyć (przez sól), dobrze mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę mąki; beat tylko do połączenia. Wymieszać z czekoladą i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy Sernik
Cukierki Waflowe Necco
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
7
Łyżka ciasto do 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
8
Piec w 350 przez 25 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
9
Aby przygotować mżawkę, połącz 1/2 szklanki cukru, 1 łyżkę masła, śmietanę bitą i bourbon w średnim rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę, stale mieszając trzepaczką.