Czekoladowe Bezy

Czekoladowe Bezy
Czekoladowe bezy mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 7 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz vanillan ekstrakt, cukier, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Spróbuj Czekoladowe Bezy, Bezy Czekoladowe Z Orzechami Laskowymi, oraz Czekoladowe bezy z truskawkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 25
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Przykryć blachę papierem do pieczenia; zabezpieczyć taśmą maskującą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
W dużej misce umieścić białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól; ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania piany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Połączyć cukier i 3 łyżki kakao, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać mieszaninę cukru do mieszaniny białek jaj, 1 łyżkę na raz, ubijając ze średnią prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie złożyć w minichips i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Mieszamy łyżką do torebki z ciastem wyposażonej w okrągłą końcówkę o średnicy 1/2 cala lub dużą plastikową torebkę z zamkiem błyskawicznym z 1 narożnikiem wyciętym w celu utworzenia otworu o średnicy 1/2 cala. Rura 30 (2-calowy-Okrągły) kopce 1/4 cala od siebie na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
6
Piec w temperaturze 250 przez 1 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
7
Wyłączyć piekarnik; schłodzić bezy w zamkniętym piekarniku przez 1 godzinę. Ostrożnie usuń bezy z papieru. Za pomocą drobnego Sitka odpylić bezy z 1 łyżką kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn