Czekoladowe Batoniki Z Masłem Orzechowym-Boczek
Czekolada-Topped masło orzechowe-batony bekon może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka bekonu, jajko, masło orzechowe mix cookie, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 4985 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Czekoladowe Batony Z Masłem Orzechowym, Czekolada Topped Peanut Butter Oat Cookie Bars, oraz Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. lekko spryskaj 9-lub 8-calową kwadratową patelnię sprayem do gotowania.
W dużej misce, wymieszać razem mix cookie, olej, syrop i jajko, aż miękkie formy ciasta. Rezerwa 1/4 szklanki boczku do dekoracji. Pozostały boczek i orzeszki ziemne wymieszać do ciasta. Naciśnij równomiernie na patelni.
Piec 20 do 25 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z piekarnika; posypać kawałkami czekolady. Wróć do piekarnika; piec 1 minutę. Natychmiast rozprowadzić czekoladę na batonach.
Posypać 1/4 szklanki boczku czekoladą. Całkowicie schłodzić, około 1 godziny lub do momentu, aż czekolada jest ustawiona.
W przypadku prętów pokrój na 4 rzędy o 4 rzędy. Przechowywać szczelnie przykryty w lodówce.