Czekoladowe Babeczki Pająk

Czekoladowe Babeczki Pająk
Przepis Chocolate spider Cupcakes może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 50 minut. Ten przepis służy 12 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 272 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Sprawdza się jako niedrogi deser. Jeśli masz masło, brązowy cukier, krem z kamienia nazębnego i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Halloween Czekoladowe Pajęcze Babeczki, Babeczki Czekoladowo-Nutella Spider, oraz Spooky Spider Web Kokosowe babeczki z czekoladowym Ganache (wegańskie, bezglutenowe, bez ziarna, bez oleju) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować babeczki, zważyć lub lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Połączyć mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i 1/8 łyżeczki soli, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Umieścić 3/4 szklanki cukru i 1/4 szklanki masła w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze połączone (o 3 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodaj jajka i wanilię, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
6
Dodać mieszankę mąki i maślankę na przemian z mieszanką jajeczną, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Złożyć w czekoladzie. Ciasto łyżka do 12 Muffin kubki wyłożone Muffin Cup wkładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
CzekoladaCzekolada
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
7
Piec w 350 przez 18 minut lub aż drewniany kilof wstawiony w środku wychodzi z wilgotnymi okruchami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
9
Aby przygotować lukier, połącz 1/2 szklanki brązowego cukru i bourbona w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, bez mieszania, przez 3 minuty lub aż termometr cukierkowy zarejestruje 25
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
10
W dużej misce połącz białka, śmietanę z kamienia nazębnego i 1/8 łyżeczki soli; używając czystych, suchych ubijaczy, ubijaj mikserem z dużą prędkością, aż się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Wlać gorący syrop cukrowy cienkim strumieniem na białka jaj, ubijając z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty, około 3 minut. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej i kontynuuj ubijanie, aż mieszanina białka jaja ostygnie (około 3 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Umieść 1/4 szklanki masła w dużej misce; beat aż lekkie i puszyste. Wchodzisz w 1 szklanka mieszanki białka jaja. Złożyć mieszaninę masła do pozostałej mieszaniny białka jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
13
Rozłóż około 3 łyżki lukru na każdej schłodzonej babeczce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
LukierLukier
14
Połącz proszek bezowy i 1 łyżkę wody w misce, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
15
Dodać cukier puder, ubijając mikserem ze średnią prędkością, aż będzie gęsty i gładki. Mieszaj w czarnym barwniku spożywczym do pożądanego odcienia. Zeskrobać mieszaninę cukru pudru do plastikowej torebki z zamkiem błyskawicznym i wyciąć maleńką dziurkę w 1 rogu torebki. Pipe czarne pająki lub pajęczyny na matowe babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Kolor żywnościKolor żywności
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeHalloween
Magazyn