Przepis Chocolate spider Cupcakes może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 50 minut. Ten przepis służy 12 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 272 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Sprawdza się jako niedrogi deser. Jeśli masz masło, brązowy cukier, krem z kamienia nazębnego i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Halloween Czekoladowe Pajęcze Babeczki, Babeczki Czekoladowo-Nutella Spider, oraz Spooky Spider Web Kokosowe babeczki z czekoladowym Ganache (wegańskie, bezglutenowe, bez ziarna, bez oleju) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować babeczki, zważyć lub lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Umieścić 3/4 szklanki cukru i 1/4 szklanki masła w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze połączone (o 3 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
5
Dodaj jajka i wanilię, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Jajko
6
Dodać mieszankę mąki i maślankę na przemian z mieszanką jajeczną, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Złożyć w czekoladzie. Ciasto łyżka do 12 Muffin kubki wyłożone Muffin Cup wkładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Czekolada
Mąka Uniwersalna
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
7
Piec w 350 przez 18 minut lub aż drewniany kilof wstawiony w środku wychodzi z wilgotnymi okruchami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Patelnia
9
Aby przygotować lukier, połącz 1/2 szklanki brązowego cukru i bourbona w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, bez mieszania, przez 3 minuty lub aż termometr cukierkowy zarejestruje 25
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Cukierki Sour Brite Octopus
Lukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
Patelnia Z Sosem
10
W dużej misce połącz białka, śmietanę z kamienia nazębnego i 1/8 łyżeczki soli; używając czystych, suchych ubijaczy, ubijaj mikserem z dużą prędkością, aż się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Tatarski
Białka Jaj
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
11
Wlać gorący syrop cukrowy cienkim strumieniem na białka jaj, ubijając z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty, około 3 minut. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej i kontynuuj ubijanie, aż mieszanina białka jaja ostygnie (około 3 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Cukrowy
Białka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Umieść 1/4 szklanki masła w dużej misce; beat aż lekkie i puszyste. Wchodzisz w 1 szklanka mieszanki białka jaja. Złożyć mieszaninę masła do pozostałej mieszaniny białka jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
13
Rozłóż około 3 łyżki lukru na każdej schłodzonej babeczce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Funtów Jeżyn (około
Lukier
14
Połącz proszek bezowy i 1 łyżkę wody w misce, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
15
Dodać cukier puder, ubijając mikserem ze średnią prędkością, aż będzie gęsty i gładki. Mieszaj w czarnym barwniku spożywczym do pożądanego odcienia. Zeskrobać mieszaninę cukru pudru do plastikowej torebki z zamkiem błyskawicznym i wyciąć maleńką dziurkę w 1 rogu torebki. Pipe czarne pająki lub pajęczyny na matowe babeczki.