Czekolada Pokryte Marshmallow Lody Stożek Traktuje

Czekolada Pokryte Marshmallow Lody Stożek Traktuje
Czekolada pokryte Marshmallow lody stożek traktuje jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 24 porcjami. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz wielobarwne posypki, półsłodkie chipsy czekoladowe, Pianki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 12%. Spróbuj Lody Stożkowe Smakołyki, Mr. Bingle Ice Cream Cone Treats, oraz Czekoladowe Ciasteczka Marshmallow dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić kawałki czekolady w kuchence mikrofalowej bezpiecznych misce w odstępach 30 sekund, mieszając po każdym roztopieniu, aż gładkie, 1 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Stuff 1 marshmallow do każdego stożka lodów; dip każdy nadziewane stożek do roztopionej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Do LodówRożek Do Lodów
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3
Zwiń zanurzone stożki w posypce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stożek ZanurzonyStożek Zanurzony
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem SpożywczymPomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Umieść każdy powlekany stożek w filiżance mini muffin puszki. Ostrożnie umieścić w zamrażarce, aż czekolada twardnieje, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 1 łyżka Masła, MiękkiegoPlus 1 łyżka Masła, Miękkiego
TrudnośćŚredni
Gotowe W26 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn