Czekolada mleczna i Earl Grey Budino

Czekolada mleczna i Earl Grey Budino
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj mlecznej czekolady i Earl Grey Budino. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 91 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, cukier cukierniczy, śmietanę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Earl Grey Babeczki Z Cytryną Earl Grey Buttercream, Czekoladowe Trufle Earl Grey, oraz Ciasto Czekoladowo-Earl Grey dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej żaroodpornej misce połącz 3 uncje posiekanej czekolady z masłem. Skrobię kukurydzianą i proszek kakaowy przesiać do średniego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ubij w granulowanym cukrze i 1 1/2 łyżeczki herbaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Trzepaczka do mleka. Doprowadzić do wrzenia na umiarkowanym ogniu i gotować, ubijając stale, aż do bardzo gęstego, około 2 minut. Przecedzić przez drobne sito na czekoladzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
SitoSito
4
Odstawić na 30 sekund, a następnie ubijać, aż będzie gładka. Łyżka mieszaniny do sześciu 1-cup ramekins. Naciśnij plastikową folię bezpośrednio na powierzchni puddingów i pozostaw do ostygnięcia, a następnie przechowuj w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrzepaczkaTrzepaczka
5
W moździerzu lub młynku do przypraw sproszkować pozostałe 1/2 łyżeczki herbaty. W misce ubijamy śmietanę z cukrem cukierniczym do miękkich szczytów. Przesiać sproszkowaną herbatę i ubijać śmietanę, aż będzie jędrna. Puddingi udekorować bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Bita śmietanaBita śmietana
KremKrem
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Udekoruj posiekaną czekoladą, kandyzowaną skórką pomarańczową i niewielką szczyptą soli morskiej i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kandyzowana Skórka PomarańczowaKandyzowana Skórka Pomarańczowa
CzekoladaCzekolada
Sól MorskaSól Morska
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn