Czarno-białe kwadraty budyniowe

Czarno-białe kwadraty budyniowe
Przepis na Kwadraty budyniu czarno-białego można przygotować w około 4 godziny i 20 minut. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten wegetariański przepis na lakto ovo zawiera 172 kalorie, 2 g białka i 8 g tłuszczu na porcję. Za 46 centów za porcję, ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24 osobom. Ten przepis z Allrecipes wymaga masła, mleka, budyniu z galaretką czekoladową i budyniu z galaretką o smaku waniliowym. 22 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 14%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Czarno-białe kwadraty budyniowe, Czarno-białe kwadraty i Czarno-białe kwadraty sernika.

Instrukcje

1
Wymieszaj pierwsze 2 składniki; dociśnij spód patelni o wymiarach 13 x 9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
Ubij serek śmietankowy, suchą mieszankę budyniową waniliową i 1-1/2 szklanki mleka w dużej misce za pomocą miksera, aż dobrze się wymieszają; rozłożyć na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Ubijaj budyń czekoladowy i pozostałe mleko trzepaczką przez 2 minuty; łyżką do zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności. Odetnij mały róg od spodu torby. Wkładając końcówkę do mieszanki budyniowej, wyciśnij budyń czekoladowy na 6 wzdłużnych pasków nad budyniem waniliowym. Przeciągnij wykałaczkę przez paski, aby je ozdobić. Przechowywać w lodówce 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Uncje Półsłodkiej Czekolady BAKER'S3 Uncje Półsłodkiej Czekolady BAKER'S
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowe sherry, porto i Moscato d'Asti to moje ulubione dania na budyń. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Kremowa sherry NV Solera z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry Solera ma olśniewający bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, aromaty słodko solonych orzechów i brązowych przypraw niosą ze sobą złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym finiszem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn