Czarna fasola z brązowym ryżem

Czarna fasola z brązowym ryżem
Jeśli masz około 35 minut do spędzenia w kuchni czarna fasola z brązowym ryżem może być niesamowita bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 7G tłuszczu i w sumie 346 kalorii. Za 80 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 5. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli czosnkowej, papryki, oleju canolan i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 67%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Czarna fasola z brązowym ryżem, Brązowy ryż i czarna fasola, oraz Czarna Fasola Cajun I Brązowy Ryż.

Instrukcje

1
W dużym rondlu podsmaż paprykę i cebulę na oleju do miękkości. Dodaj fasolę, pomidory, ocet, sól czosnkową, pieprz i cayenne. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 12-15 minut lub do uzyskania pożądanej konsystencji, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
PomidorPomidor
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
PaprykaPapryka
OcetOcet
PieprzPieprz
FasolaFasola
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia24
Magazyn