Czarna fasola, kukurydza i Indyk Chili

Czarna fasola, kukurydza i Indyk Chili
Przepis czarna fasola, kukurydza i Indyk Chili może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 50 minut. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 26g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.17 za porcję. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Ten przepis od Allrecipes ma 416 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jeśli masz grubą salsę, cukier, liście oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 85%. Podobne przepisy to Czarna Fasola, Kukurydza I Indyk Chili, Czarna fasola, kukurydza i Indyk Chili, oraz Indyk, kukurydza i Chili z Czarnej Fasoli.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w rondlu 4-quart na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj indyka, cebulę, chili w proszku, kminek, oregano, czarny pieprz i czosnek w proszku. Gotuj, aż indyk będzie dobrze rumiany, często mieszając, aby rozbić mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Do rondla wrzucić bulion, salsę, cukier, fasolę i kukurydzę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
5
Przykryć i gotować przez 30 minut. Mieszać chili od czasu do czasu podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn