Czarna fasola i jęczmień
Czarna fasola i jęczmień może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, butelkowaną pieczoną paprykę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 56%. Spróbuj Czarna fasola i jęczmień, Czarna Fasola I Zielony Groszek Z Ryżem I Jęczmieniem, oraz Sałatka Z Kaszy I Jęczmienia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 3 protokół. Wymieszać kminek i kolejne 4 składniki; gotować, ciągle mieszając, 2 minuty.
Dodaj fasolę, bulion i jęczmień; doprowadzić do wrzenia. Przykryć; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta.
Dodaj czerwoną paprykę; przykryć i odstawić 5 minut. Puch widelcem przed podaniem.