Czarna Fasola I Bekon Quesadillas
Black Bean & Bacon Quesadillas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 17 porcji z 67 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz Mango, fasolę, tortille kukurydziane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Quesadillas Z Czarnej Fasoli, Quesadillas Z Czarnej Fasoli, oraz QUESADILLAS z indyka i Czarnej Fasoli.
Instrukcje
Wymieszać pierwsze 3 składniki, aż dobrze wymieszane. Łyżka równomiernie na środku tortille; top z plasterkami boczku. Złóż na pół, aby załączyć wypełnienie.
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać quesadillas, 2 na raz; gotować 2 do 3 min. z każdej strony lub aż lekko zbrązowieje po obu stronach. Powtórz z pozostałymi quesadillas.
Podawać posypane śmietaną i kolendrą.