Cytrynowy Budyń Chlebowy
Cytrynowy budyń chleb może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 9. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, chleb, wymieszać, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Cytrynowy Budyń Chlebowy, Cytrynowy Budyń Chlebowy, oraz Budyń chlebowy cytrynowo-jagodowy w słoiku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. obficie nasmaruj dno i stronę 3-ćwiartkowej zapiekanki za pomocą skracania lub sprayu do gotowania. W dużej misce ubić cukier, wanilię i jajka trzepaczką do wymieszania. Wymieszać z mieszanką Bisquick i mlekiem. Wymieszać w kostkach chleba, aż będą pokryte.
Połowę mieszanki chleba łyżka do zapiekanki. Łyżka 1 szklanka ciasta napełniania losowo na mieszaninie chleba. Doprawić pozostałą mieszanką chlebową.
Piec 45 do 50 minut lub aż złoty kolor i nóż włożony do środka wychodzi czysty. W małej misce wymieszać pozostałe nadzienie z ciasta i ubitą polewą.
Podawać ciepły budyń z ubitą polewą. Przechowywać w lodówce.