Cytrynowo-Kokosowe Bakłażany Frytki

Cytrynowo-Kokosowe bakłażany frytki mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 358 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz oliwę z oliwek, bakłażan, płatki kokosowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cytrynowo-Kokosowe Bakłażany Frytki, Chrupiące pieczone frytki z bakłażanem z sosem marinara (akan bakłażan parmezan frytki!), oraz Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. przygotuj naczynie do pieczenia lub tacę za pomocą nieprzywierającego sprayu do gotowania.Używając ostrego noża, pokrój bakłażana na pół wzdłuż, a następnie umieść każdą połowę płaską stroną na powierzchni cięcia. Każdą połówkę pokroić na 8 smażonych shapes.In dużą miskę, ubić pozostałe składniki.
Dodać kawałki bakłażana i wrzucić delikatnie do herbu.
Umieść kawałki bakłażana na przygotowanej blasze do pieczenia, piec przez 15 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z piekarnika i odstawić do ostygnięcia na 3 minuty.
Podawać z dodatkiem salsy lub guacamole.