Cytrynowo-Bezowe Ciasto Niespodzianka
Need a deser bezmleczny? Cytrynowo - bezowe ciasto niespodzianka może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1146 kalorii, 13g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać graham cracker crust, cukier, tofu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Spróbuj Cytrynowe Bezowe Babeczki Niespodzianka, Orzech laskowy beza niespodzianka, oraz Cytrynowy placek bezowy, opowieści rodzinne i samouczek bezy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Połącz wodę, 1 szklankę cukru i skrobię kukurydzianą w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę lub do zgęstnienia, stale mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać mieszaninę cukru do żółtek jaj w misce, stale mieszając trzepaczką. Zwrócić mieszaninę żółtka na patelnię. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować 1 minutę, stale mieszając.
Wyjąć z ognia i wymieszać mieszaninę tofu.
Równomiernie rozprowadzić mieszaninę wypełniającą do skorupy.
Ubij białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól na dużej prędkości miksera, aż się spieni. Stopniowo dodawać 1/3 szklanki cukru, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Rozłóż równomiernie na wypełnieniu, uszczelniając do krawędzi skorupy.
Piec w temperaturze 325 przez 25 minut; schłodzić 1 godzinę na stojaku z drutu.
Cięcie ostrym nożem zanurzonym w gorącej wodzie.