Cytrynowe Fusilli z ciecierzycą, rodzynkami i szpinakiem
Cytrynowe Fusilli z ciecierzycą, rodzynkami i szpinakiem to Wegetariańskie danie główne. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 873 kalorii, 33g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szpinaku dla niemowląt, sól, złote rodzynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać złote rodzynki można śledzić to danie główne z Kruszonka jabłkowa ze złotymi rodzynkami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Fusilli ze szpinakiem, ricottą i złotymi rodzynkami, Curry Ciecierzyca Z Rodzynkami, oraz Kuskus z ciecierzycą i rodzynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podczas gdy makaron gotuje, zetrzeć skórkę i wycisnąć sok z cytryny, aby zmierzyć odpowiednio 4 łyżeczki i 1/4 szklanki.
W dużej misce wymieszać skórkę, sok, oliwę i kolejne 3 składniki, mieszając trzepaczką.
Dodaj szpinak, ciecierzyca, i rodzynki; wrzucić dobrze.
Odcedzić makaron i natychmiast dodać do mieszanki szpinaku, podrzucając aż szpinak zwiędnie.
Podawać z: serowym Crostini