Cytrynowa Podeszwa Z Kaparami I Grzankami W Brązowym Sosie Maślanym

Cytrynowa Podeszwa Z Kaparami I Grzankami W Brązowym Sosie Maślanym
Cytrynowa Podeszwa z kaparami i grzankami w brązowym sosie maślanym to pescatarian przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 501 kalorii, 18g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 3,51 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis z finecooking.com ma 1 fanów. Mieszanka oleju canolan, masło, sól koszerna i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Podeszwa z brązowym masłem, burakami i kaparami, Sole Meuniere z balsamicznym brązowym sosem maślanym, oraz Filet Z Podeszwy W Sosie Z Brązowego Masła Różanego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wskazówka: aby uzyskać segmenty cytrusowe, wystarczy pokroić końce owoców małym, ostrym nożem. Postaw owoc na jednym z jego ciętych końców i odetnij skórę w paski (Postaraj się uzyskać cały gorzki biały rdzeń). Pracując nad misą, Wytnij segmenty wolne od membrany, pozwalając każdemu segmentowi wpaść do miski, gdy idziesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Usunąć wszelkie nasiona z segmentów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
3
Rozgrzać piekarnik do 93°. stopić 1-1 / 2 Tbs. masła w 10-do 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Dodaj kostki chleba na patelnię, mieszając i podrzucając prawie stale drewnianą łyżką, aż kostki będą złotobrązowe i chrupiące, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Odcedzić na papierowych ręcznikach i posypać solą. Wytrzyj patelnię. Podziel całą cytrynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Pokrój każdy segment na cztery części.
7
Przenieść do małej miski i dodać 1 Tbs. sok wyciśnięty z połowy cytryny. Filety z każdej strony lekko doprawić solą i pieprzem, a filety zagotować w mące, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Filety Z SoliFilety Z Soli
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Rozgrzać olej w patelni nonstick na średnim ogniu. Pracując partiami, aby uniknąć tłoczenia patelni, gotuj filety, aż pierwsza strona będzie lekko złota, około 2 minut. Używając dwóch szpatułek do podtrzymania delikatnej ryby, Odwróć filety i gotuj, aż druga strona będzie jasnozłota, a filety będą nieprzezroczyste, kolejne 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
9
Przełożyć na dwa talerze obiadowe i ogrzać w piekarniku. Wytrzyj patelnię ręcznikiem papierowym i dodaj pozostałe 3 Tbs. masło. Na średnim ogniu, stopić masło i gotować, wirowanie patelni, aż masło zamienia średni brązowy, o 2 protokół. Natychmiast wyjąć patelnię z ognia i dodać segmenty cytryny i sok z cytryny, kapary, i pietruszka; doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Polać rybę sosem i posypać grzankami. Propozycje Serwowania
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
11
Podawać z herbed rice pilaf.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
1
Kalorie
1
540, tłuszcz
2
41, Kalorie Tłuszczowe
1
370, Tłuszcze Nasycone
2
18, białko
3
22, Tłuszcz Jednonienasycony
4
10, węglowodany
5
900, Cholesterol
6
120, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
23, Tłuszcz Wielonienasycony
2
10, sód

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia8
Magazyn