Cytrynowa Pierś Z Indyka

Cytrynowa Pierś Z Indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre,więc spróbuj piersi z indyka z cytryną. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 2,84 USD za porcję. Oglądasz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 246 kalorii, 49g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką sól, ząbki czosnku, skórkę z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Herbed Pierś Z Indyka, Herbed Pierś Z Indyka, oraz Herbed Pierś Z Indyka dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Poluzuj skórę z indyka palcami, pozostawiając skórę przymocowaną wzdłuż dolnych krawędzi. W małej misce połącz 1 łyżkę soku z cytryny, 1 łyżkę oleju, czosnek i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Rozprowadzić pod skórą indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3
W małej misce połącz pozostały sok z cytryny i olej; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Umieść indyka na ruszcie na płytkiej brytfannie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Piec bez przykrycia w 350° przez 2-1 / 2 do 3 godzin lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 170°; fastrygowanie co 15-20 minut mieszanką cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
6
Odstaw na 10 minut. Wyrzuć skórę przed rzeźbieniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia23
Magazyn