Cytryna i tymianek smażony Czarny Bas
Need a bezglutenowe, przyjazne fodmap i pescatariańskie danie główne? Cytryna i tymianek smażony Czarny bas może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.05 za porcję. Jedna porcja zawiera 380 kalorii, 33g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku z cytryny, masło, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Smażony labraks Czarnomorski z Endywią i winogronami, Seared Black Bass with Scallion-Chile Relish, oraz Smażony okoń Czarnomorski z gorzką zielenią, koprem włoskim, grejpfrutem i sałatką z fety.
Instrukcje
Doprawić rybę solą i pieprzem.
W dużej patelni saute na średnim ogniu, dodać olej.
Umieść rybę, skórkę w dół, na patelni.
Mocno naciśnij szpatułką, aby zapobiec zwijaniu się skóry. Sear przez 3 do 4 minut, a następnie odwrócić.
Dodaj gałązki tymianku, masło i sok z cytryny. Gotować przez dodatkowe 4 minuty. Smaż rybę przez 30 sekund.
Wyjąć rybę z patelni i ułożyć na półmisku, aby służyć.
Cook ' s Note: Score strony skóry ryby, aby zapobiec jej zwijanie podczas gotowania.