Cytryna i Amaretti Semifreddo z sosem malinowym

Cytryna i Amaretti Semifreddo z sosem malinowym
Cytryna i Amaretti Semifreddo z sosem malinowym może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 430 kalorii. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, Maliny w syropie, białka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Plum & amaretti semifreddo, Brzoskwiniowe pralinki Semifreddo z Amaretti, oraz Brzoskwiniowe pralinki Semifreddo z Amaretti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Puree z malin z syropem w blenderze. Przecedzić puree do średniej miski; wyrzucić nasiona. Cover; chill. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
NasionaNasiona
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Linia 7-do 8-cup bochenek patelni lub innej formy z 2 warstwami folii, pozostawiając długi zwis. Zamrażać patelnię. Za pomocą miksera elektrycznego ubijaj białka w średniej misce, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodać 1/4 szklanki cukru pudru; ubijać do sztywności, ale nie do wyschnięcia. Używając tych samych ubijaczy, ubij śmietanę i pozostałe 3/4 szklanki cukru pudru w dużej misce, aż uformują się szczyty. Złóż skórkę cytryny i cynamon. Dużą łyżkę mieszanki śmietany złóż na białka, a następnie złóż białka z powrotem na śmietanę w 2 dodatkach. Złożyć w 3/4 szklanki amaretti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Ciasteczka AmarettiCiasteczka Amaretti
CynamonCynamon
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Przenieść mieszaninę do przygotowanej patelni. Przykryć zwis folią, a następnie folią. Zamrozić co najmniej 4 godziny. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Zamrozić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
5
Zdejmij folię i otwórz plastik. Obróć semifreddo na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Zdjąć patelnię; odkleić plastik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Posypać pozostałą 1/4 szklanki amaretti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka AmarettiCiasteczka Amaretti
8
Semifreddo podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn