Cytrusowo-Orzechowa Fasola Szparagowa
Cytrusowo-orzechowa fasolka szparagowa jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 100 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz blanszowane orzechy laskowe, pietruszkę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cytrusowa fasolka szparagowa z migdałami, Fasolka szparagowa z cytrusowym winegretem, oraz Fasolka szparagowa z cytrusami i orzechami pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia.
Dodać fasolę; gotować 5 protokół. Fasolę zanurzyć w lodowatej wodzie; odcedzić.
Fasola połączyć, oliwa z oliwek, sól, i pieprz; wrzucić.
Połączyć orzechy laskowe, pietruszka, skórka pomarańczy i czosnek; posypać fasolą.