Cynamonowe Tosty Crunch Macarons

Cynamonowe Tosty Crunch Macarons
Przepis cynamon Toast Crunch makarony mogą być wykonane w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Jedna porcja pokrywa 1% Twoich codziennych potrzeb z witamin i minerałów, ten przepis można zatem uznać za wcale zdrowy. Ten przepis służy 22 i kosztuje 24 centów za porcję. Ten przepis z picky-palate.com wymaga masła, białek jaj, cukru granulowanego i zmielonego cimmanon. 2748 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Podobne przepisy to Cynamonowe Tosty Crunch Macarons, Tost Cynamonowy Crunch ® Coated Apple Faszerowane Francuskie Tosty, oraz Cynamonowy Tost Crunch® French Toast Fingers.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 280 stopni F. i wyłożyć dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Zważyć białka jaj, mąkę migdałową, cukier puder, cukier granulowany i mielony cynamon tosty Crunch płatki na skali żywności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Cynamon MielonyCynamon Mielony
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Waga KuchennaWaga Kuchenna
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W mikserze stojącym z przystawką do ubijania dodać zważone białka i cukier ubijając na średniej prędkości. Uderzaj średnio-wysoko, aż utworzą się sztywne szczyty. Trwa blisko 5 minut. Zobacz zdjęcia do wizualizacji. Odstawić na kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Do dużej miski wrzucić cukier puder, mąkę migdałową i płatki zbożowe. Wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
Umieścić w przesiewaczu lub drobnym sitku i przesiać, aż wszystkie suche składniki przepuszczą. Delikatnie złóż białka do suchych składników, mieszając tylko do momentu połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PrzesiewaczPrzesiewacz
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Włożyć ciasto do dużej torebki z dużą okrągłą końcówką. Rury rund, o 1/2 cala od siebie na pergaminie wyłożone blachy do pieczenia. Daj dobry kran lub dwa z patelni, aby usunąć pęcherzyki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Piec makarony przez 22-25 minut. Zobaczysz skorupę na górze z "stopami" na krawędziach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed wyjęciem. Po ostygnięciu weź szpatułkę przesuniętą, aby poluzować pergamin. Sparuj makarony blisko siebie, aby przygotować się do nadzienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
8
Aby przygotować krem maślany, ubij zmiękczone masło i cukier puder, aż będzie kremowe i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
9
Dodać cynamon i brązowy cukier do lukier, ubijając aż połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
10
Włożyć krem do średniej torebki z dużą okrągłą końcówką i wyłożyć lukier na środek makaronu, a następnie ułożyć drugi makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
11
Podawać w temperaturze pokojowej. Pozostałe makarony przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje22
Ocena Zdrowia1
Magazyn